03.03.2020

Kahraman Mehmetçiğimize Manevi Destek

Ülkemizin güvenliği ve huzuru için Suriye'nin İdlib bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan askerlerimize manevi destek olmak amacıyla Burdur Merkez ve İlçelerinde sabah namazına müteakip, camilerde Fetih Suresi okundu, akabinde milli birlik yürüyüşü düzenlenerek, şehitlerimiz dualarla yad edildi.

İl Merkezinde Burdur Valiliği ve İlçelerde Kaymakamlıklar öncülüğünde gerçekleşen programlarda okunan Fetih Sureleri ve dualarla, Burdur birlik beraberlik içerisinde kahraman ordusunun ve Devletinin yanında olduğunu bir kez daha güçlü bir şekilde gösterdi.

Merkez ve İlçelerde düzenlenen programlara kayıtsız kalmayan vatandaşlar, öncelikle sabah namazında buluşarak okunan Fetih Sureleri ve dualar ile Mehmetçiğimize manevi destek oldular, Aziz Şehitlerimizi dualarla yad ettiler.

Burdur Merkezde Ulu Camide gerçekleşen programda Sabah Namazı öncesi din görevlilerince Fetih Suresi okundu ve İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından mehmetçiğimiz ve şehitlerimiz için dua edildi. Kılınan sabah namazının ardından protokol ve vatandaşlar ellerinde bayraklarıyla Ulu Camiden Cumhuriyet Meydanına kadar kortej halinde yürüdüler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Meydanında ki programda Vatanımız ve Bayrağımız için canını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Bahar Kalkanı Harekatında kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz için İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından dua edildi. Program, ikramda bulunulmasının ardından son buldu.