23.06.2017

KADİR GECESİ PROGRAMI

Burdur İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 21 Haziran Çarşamba günü merkez Ulu Cami’de bayanlara yönelik kadir gecesi programı düzenlendi.

Düzenlenen programda sunuculuğu Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma SARILAR, Kuranı Kerim tilavetini ise Kur’an  Kursu Öğreticisi Firdevs Akan yaptı. Kuran ‘ı Kerim mealini ise Kur’an Kursu Öğreticisi Aliye BÜTÜNER okudu. Programın akışı içerisinde Kur’an Kursu Öğreticisi Halise ÇELEBİ ‘’Gitme Ramazan’’ şiiri ile dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Kur’an Kursu Öğreticilerinden Fatma ÇAYLI ve Esma GÜRCAN ilahileri ile yüreklere dokundu.

Burdur İl Müftülüğü vaizlerinden Fedan TAŞ ve Hatice Betül GÖK günün anlam ve önemine binaen sohbetlerini yaptılar.

Program Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe ÖDEMİŞ ‘in hatim duası ile son buldu.

Program bitimi Sakal-ı Şerif ziyareti yapıldı.