05.04.2024

Burdur'da Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti.

Burdur'da Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlar camilere akın etti. Vatandaşlar geceyi ibadetle geçirdi. Ulu Camii'nde Kuran'ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerle başlayan Kadir gecesi programı İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK'in vaazıyla devam etti. Enderun Müeezzinliği ekibinin sunumu geceye ayrı bir renk kattı.
Taşdemir Camisi'nde Teravih namazı ve tesbih namazı kılınmasının ardından Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif'i görmek için vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
Yeni Sanayi Camiin'de  tasavvuf musikisinden örnekler sunan ekibin ilahilerinin ardından tesbih namazı da kılındı. Cemaate yapılan ikramlarla gecenin geç saatlerine kadar program sürdü.
Şehrimizin diğer camilerinde de görevlilerimizin özel gayretleriyle etkinlikler yapıldı.