04.01.2024

Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, KYK Fereli Sinan Efendi Yurdu Konferans salonunda yurtta kalan öğrencilerle buluşarak "Varoluş Gayemiz & Şehitlerimize ve Kudüs'e Vefa Gecesi" konulu konferans verdi. Kur'an'ı Kerim tilaveti, Şiir dinletisi devam eden program, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ATAY'in duası ile bitti.  Ardından  öğrencilere Çiğköfte ikramı ile geceden güzel bir anı kaldı.
İl Müftüsü ÇELİK'i bulmuşken merak ettikleri sorulara cevap bulabilmek için öğrenciler, KYK Manevi Rehber odasında toplanarak sohbet havasında sorularını yönelttiler.