27.03.2023

Kur’an Ayında Kur’an Ziyafeti

Burdur İl Müftülüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Kur’an ziyafeti programı düzenlendi.

Ulu Camii’nde düzenlenen programda Burdurlu vatandaşlara Ramazan ayında Kur’an ziyafeti sunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeleri Fatih Okumuş ve Sedat Aydınlı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Naci Demirci ve Burdur Ulu Camii İmam Hatibi Celalettin Sevimli’nin okuyucu olarak katıldığı programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Okuyucuların tilavet ettiği Kur’an-ı Kerimi Burdurlular hayranlıkla dinlediler. Program İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen’in yaptığı dua ile son bulurken çıkışta vatandaşlara helva ikramda bulunuldu.