23.03.2023

Gençler Ramazan Ayını Pankartlarla Karşıladı

Burdur İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayının gelişi farklı bir etkinlikle kutlandı.

Diyanet Gençlik Merkezi üyesi gençler Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda ellerindeki pankart ve dövizlerle Ramazan ayının gelişini müjdelediler.

Diyanet Gençlik Merkezinde değerler eğitimi gören Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü öğrencileri, Ramazan ayı ve dayanışma temalı görsellerle Ramazan ayının gelişini müjdelemek ve tanıtımı için pankartlarla etkinlik gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen yaptığı açıklamada Ramazan-ı şerif öncesinde toplumda duyarlılık oluşturmak istediklerini belirterek “Burdur'da öğrencilerimiz ve görevlilerimizle birlikte toplumun manevi duygularını, gençlerin milli ve manevi değerlerini canlı tutmak, Ramazan ayının gelişini müjdelemek amacıyla pankartlarla, afişlerle Ramazan-ı şerifin coşkusunu milletimize yaşatalım istedik” dedi.