Türkiye Diyanet Vakfı Burdur Şubesi ile Burdur Müftülüğü iş birliğinde, 2026 yılı vekaletle kurban organizasyonu kapsamında tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya ilçe müftüleri, din görevlileri ve sorumlu memurlar katıldı.
Program, Burdur Ulu Cami İmam Hatibi Kurra Hafız Celalettin Sevimli’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Ardından İl Müftüsü Ali Hayri Çelik açış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında vekaletle kurban organizasyonunun önemine değinen Müftü Çelik, organizasyonun ihtiyaç sahiplerine ulaşmadaki rolüne dikkat çekti.
Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Abdülkadir Bekiroğlu tarafından vekaletle kurban organizasyonuna ilişkin sunum yapıldı. Sunumda, organizasyonun işleyişi, bağış süreçleri ve yurt içi ile yurt dışında yürütülen kurban hizmetleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Program sonunda Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, katkılarından dolayı konuşmacı Abdülkadir Bekiroğlu’na hediye takdim etti.