19.06.2023

Pazar Yerinde Kurban Bağış Standı Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na Çeltikçi İlçe Müftülüğümüz de destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalar yürüten Müftülüğümüz, vatandaşlarımızın kurban vekaletlerini kolaylıkla verebilmeleri amacıyla Çeltikçi Belediyesi Pazar Yerinde Kurban Bağış Standı açtı.

Afişler ve broşürlerle tanıtımların da yapıldığı stantta vatandaşlara vekaletle kurban kesimi hakkında bilgi verilirken, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak kurbanlar için makbuz karşılığı bağışlar alındı.

2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu çerçevesinde vekalet yoluyla yurt dışı kurban fiyatı 2 bin 750 TL, yurt içinde ise 5 bin 950 TL olarak belirlendi.

Müftülüğümüz vasıtası ile kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Kurban Bayramının 1. günü (28/06/2023) saat 17:00'a kadar Vekaletle Kurban Bağışı yapabilirler.

Ayrıntılı bilgi için TDV Çeltikçi Sorumlusu : İsmail YİĞİT (0 535 673 17 96)