19.06.2023

Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen ve her yıl milyonlarca çocuğun dini eğitim aldığı yaz Kur'an kurslarının açılması bu yıl da sabırsızlıkla bekleniyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de İlçemiz Cami ve Kur'an Kurslarında düzenlenecek kurslarda çocuklar ve gençler, hem Kur'an-ı Kerim'i öğrenecek, hem de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirebilecekler.

2023 yılı yaz Kur’an kurslarında eğitim-öğretim 03 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak olup 11 Ağustos 2023 tarihine kadar 6 hafta boyunca devam edecektir.

Yaz Kur'an Kurslarına başvurular 19 Haziran-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında cami ve Kur’an kurslarına yapılacaktır.

Yaz Kur'an Kursu eğitimi verilecek cami ve kurs bilgileri vatandaşlar tarafından

adresinden görüntülenebilecektir.

Kurslarımıza kayıt yapmak isteyen vatandaşlarımız ek-8 Kayıt formunu doldurup istedikleri cami veya Kur'an Kursuna gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.