Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Tefenni İlçe Müftülüğü Nisan ayı toplantısı, 26.04.2024 tarihinde saat 14:30 & 15:30 saatleri arasında Gençlik Merkezinde İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, Merkez Yeni (Göçmen) Camii İmam Hatibi Himmet KASAN hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 2024 yılı Hacı adaylarına İlçemiz Çarşı Camiinde eğitim semineri vermiştir.
Detay

İlçe Müftümüz Selman ÜNal ÇOLAK, 21.04.2024 tarihinde Yuvalak Köyünde yağmur duası programına katıılıp,vaaz ve dua ettiler.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, merkez Çarşı Camii'nde Kandil pogramına katıldı. Cemaate vaaz-irşatta bulunup program sonu dua ettiler.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 05.04.2024 tarihinde Yaylaköy Camii'nde hutbe irad etti ve Cuma namaz kıldırdı. Namaz sonrasında taziye ziyaretinde bulundu.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 05.04.2024 tarihinde Yeni(Göçmen) Camii'nde mukabeleye katıldı. Tadilatı biten şadırvanı yerinde inceleyip,ilgilerinden dolayı Mahmut AYHAN hozamıza teşekkür etti.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 04.04.2024 tarihinde İmam-Hatip Lisesi Müdürü Mustafa KAVAK hocaya ziyarette bulundu.