Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

10.05.2024 Cuma günü, Cuma namazına müteakiben Çarşı Camii önünde Hacılarımız için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, Cuma namazı öncesi Başpınar Köyü Camii'nde vaaz etti. Hutbe irad edip namazı kıldırdı. Namaz sonrası cemaatle hasbi-hal etti.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 10.05.2024 tarihinde Beyköy Camii'nde Sabah Namazı Buluşmasına iştirak etti.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, Beyköy İmam-Hatibi Musa Aydın Hocamıza hane ziyaretinde bulundu.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 05.5.2024 Pazar günü Tefenni Pazar yerinde yapılan yağmur duası programına katıldı.
Detay

İlçe Müftümüz Selman Ünal ÇOLAK, 04.5.2024 Cumartesi günü KaraMusa köyünde yapılan yağmur duası programına katıldı.
Detay

İlçe Müftümüz, Karamusa köyünde namaz öncesi vaaz etti. Hutbe irad edip Cuma namazını kıldırdı. Akabinde cemaatle hasbi-hal etti, hane ziyaretinde bulundu.