30.03.2021

İl Müftümüz Enver Türkmen'den İlçelere Ziyaret

İl Müftüsü Enver Türkmen Gölhisar, Karamanlı, Tefenni, Çavdır ve Ağlasun ilçelerinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Karamanlı Kaymakam Vekili olarak göreve başlayan Muhammed Emin Tutal’ı makamında ziyaret eden Müftü Türkmen, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tefenni İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Enver Türkmen, ilçe müftüsü Selman Ünal Çolak’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gölhisar’da yapımı tamamlanarak faaliyete geçen Hacı Salih Özkan Yatılı Kız Kur’an Kursunda incelemelerde bulunan Türkmen, Kur’an kursunun faaliyete geçmesiyle bölgedeki ihtiyacın karşılandığını dile getirdi.

Çavdır ilçe müftüsü Erkan Saral’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü Enver Türkmen, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ağlasun İlçe Müftüsü olarak yeni göreve başlayan Ali Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.