11.03.2020

Evliliğe İlk Adım Projesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca Ailenin kurulması korunması ve güçlendirilmesi amacıyla Ülke genelinde Evliliğe İlk Adım Projesi uygulamaya koyulmuştur. Proje kapsamında Burdur İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere seminerler düzenlenmiştir.

Açış seminerini İl Müftüsü Enver TÜRKMEN‘in yaptığı ve haftada bir gün olarak dört hafta süren seminerleri, Burdur İl Müftü Yardımcısı Fatıma EKİZ, Burdur İl Vaizi ADRB Koordinatörü Bünyamin ÖZDAŞ, Din Hizmetleri Uzmanı DR. Halil İbrahim AKKUŞ verdi. Seminer kapsamında “Aile İçi iletişim” “Ailede iffet ve Mahremiyet “Nikâh ve Sorumlulukları “Çocukla Şenlenen Yuvalar, “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı” konularda sunumlar yapıldı.

Seminer sonunda Burdur İl Müftü Yardımcısı Yüksel GÜZEL tarafından Katılımcı ailelere Katılım Belgesi ve Hediyeler takdim edildi.