30.11.2018

Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gölhisar’da Yapıldı

Kasım ayı ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel ve ilçe müftülerinin katılımıyla Gölhisar’da yapıldı.

Toplantıda 17-25 Kasım 2018 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftasında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak gündem konuları görüşüldü.

Toplantısı sonrası İl Müftüsü Hıdır Bayrak Gölhisar ilçesinde bir takım incelemelerde bulundu. İlk olarak Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Yatılı Erkek Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İlçe Müftüsü Fahri Başar ve kurs öğreticilerinden kursun durumu hakkında bilgi alarak hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet etti.

İnşaatları devam eden Hacı Salih Özkan Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Tokievleri Hacılar Camiini de ziyaret eden Hıdır Bayrak, yetkililerden inşaatların son durumları hakkında bilgi aldı.