12.10.2022

Burdur TDV Kadın Kollarından Hayır Kermesi

Burdur İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Burdur Kadın Kolları Temsilciliği "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında ortaklaşa kermes düzenledi.

Merkez Hacı Mahmut Camii avlusunda düzenlenen kermesin açılışını Vali Yardımcısı Bahri Gökalp ve İl Müftüsü Dr. Enver Türmen yaptı. İki gün boyunca sürecek kermeste TDV Kadın Kolları çalışanları tarafından hazırlanan gıda ürünleri Burdur halkının beğenisine sunuldu.

Kermesten eldi edilecek gelir ile ilkokul, ortaokul ve liselere, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarına , Diyanet Gençlik Merkezlerine, Diyanet Hafızlık Yatılı Eğitim Kur’an Kurslarına, Cezaevlerine, Çocuk Evlerine, Çocuk Destek Merkezlerine, Hastanelere vb. kurumların kütüphanelerine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından temin edilecek kitaplarla destek olunacak.