04.10.2022

Yeni Açılan 4-6 Yaş Kur'an Kursları Eğitime Başladı

Hayırsever vatandaşlarımız tarafından merkez Topraksu, Hıdırilyas ve Özeren Camii Kur’an Kursları bünyesinde tefrişi yapılan 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının açılışı yapıldı.

Açılışlara başta Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Kazım Türkmen, İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, muhtarlar, hayırseverler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tefrişi Hayırsever Yalçın Dane’nin desteği ile Topraksu Cami’nin alt katına yapılan 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı ile başlayan programda okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası, açılış yapılan Kur’an Kursu gezildi.

Vali Arslantaş, İl Müftüsü Türkmen ve Kur’an Kursu Öğreticisinden verilen eğitimle ilgili bilgi aldı.

Vali Arslantaş daha sonra, Hızırilyas Cami Kur’an Kursu ve Özeren Cami Kur’an Kursu açılışını yaptı.

Vali Arslantaş Hızırilyas Cami Kur’an Kursu’nun teşrifini üstlenen hayırsever Bekir Arıkan ve Fatih Arıkan ile Özeren Cami Kur’an Kursu’nun teşrifini üstlenen Hüseyin Özeren ve Osman Özeren’e yaptıkları hayır için teşekkür etti.

Düzenlenen açılışlarda hayırseverlere günün anısına plaket takdimi yapıldı.