19.10.2021

ESMAÜ’L- HÜSNA SERGİSİ AÇILDI

Mevlidi-i Nebi haftası münasebetiyle Güzel Sanatlar Lisesi Resim öğretmeni Yaşar Yapıcı Nalcı tarafından hazırlanan Esmaü’l-Hüsna sergisi, Yukarı Pazar’da bulunan tarihi şehir kulubünde açıldı. Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Vali Yardımcısı Mehmet Polat, İl Müftüsü Enver Türkmen, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürlerinin katılımıyla açılışı yapılan sergi, Mevlid-i Nebi Haftası süresince ziyarete açık kalacak.

Vali Arslantaş tarafından resim öğretmeni Yaşar Yapıcı Nalcı’ya plaket takdim edildi. Burdur Valisi Ali Arslantaş, beraberinde yer alan protokolle birlikte kurdeleyi keserek serginin açılışını yaptı.

Açılış sonrası Resim Öğretmeni Nalcı ve İl Müftüsü Enver Türkmen refakatinde sergiyi gezen Vali Arslantaş, Yüce Allah’ın 99 isminin yer aldığı Esma-i Hüsna Sergisi ve her bir ismin anlamları ile ilgili bilgiler aldı.