13.04.2021

Ramazan Öncesi İl Müftülüğümüzden Farklı Bir Etkinlik

Burdur İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ramazan ayının gelişini müjdelemek amacıyla farklı bir etkinlik gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyeleri ve gençler, 'Bu Ramazan evdeyiz', 'Gel zekat ile derman olalım', 'Sıfır Korana, Sıfır yasak', 'Gel oruç ile sıhhat bulalım' yazılı dövizlerle Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

İl Müftüsü Enver Türkmen, "Ramazan-ı Şerif öncesinde toplumumuzda bir duyarlılık oluşturalım istedik. Sadece sözde değil, bu kez göze ve gönle hitap edelim, farkındalık oluşturmayı arzu ettik. Burdur'da öğrencilerimiz ve görevlilerimizle birlikte pankartlarla, afişlerle Ramazanı Şerifin coşkusunu milletimize yaşatalım istedik" dedi.

Bu yıl ramazan ayının temasının 'Şifa ayı Ramazan' olduğunu söyleyen Türkmen, "Biliyorsunuz bütün insanlık Covid-19'la mücadele ediyor. Biz tıbbi olarak her türlü tedbiri alacağız. Tedbiri aldıktan sonra da Rabbimize dua edeceğiz. İnşallah Rabbim Ramazanın hürmetine bütün insanlığı kurtarsın " dedi.