03.06.2019

İLÇE MÜFTÜSÜ AHMET KARAGÖZ' ÜN H.1140 M.2019 RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu bağışlanma olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayı bizlere veda ediyor.

Sahuruyla, iftarıyla, teravihiyle, okunan ve dinlenen Kur'an'ın feyziyle ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan, ,zekât ve fitreleriyle sevgi ve kardeşliğimizi  tazeleyen, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın Şerifin sonuna ulaşıp 4 Haziran 2019 Salı günü de Ramazan Bayramını idrak edeceğiz inşaallah.

Bayramlar, milletçe büyüklerimizi aradığımız, küçüklerimize sevgi gösterdiğimiz toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da geliştirdiğimiz müstesna günlerimizdir. “Şüphesiz müminler birbiri ile kardeştirler.”(Hucurat:10) Ayeti Celilesi gereği bayram, yeryüzündeki tüm Müslümanların bayramıdır.

Bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte her türlü sıkıntılarımızın kalktığı bir dünya özlemiyle  Cenabı Allah, bizleri sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara kavuştursun.

Karamanlı İlçemizde bayram namazı Salı günü saat 06.19' da kılınacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Karamanlı' lı kardeşlerimin ve misafirlerimizin, cennet ülkemizin güzel insanlarının Ramazan Bayramlarını tebrik eder, bayramın kardeşlik, birlik ve beraberliğimize, barış, huzur ve saadetimize, insanlığın hidayetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Ahmet KARAGÖZ

Karamanlı İlçe Müftüsü