03.07.2021

HİMMETDEDE CAMİİ İBADETE AÇILDI

İlçemiz Merkezde Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Himmetdede Camii Ak Parti Genel Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ve değerli eşi Sevgi KURTULMUŞ hanımefendi, Milletvekili Sayın Bayram ÖZÇELİK, Sayın Yasin UĞUR, Sayın Valimiz Ali ARSLANTAŞ, Burdur İl Müftümüz Sayın Enver TÜRKMEN, Kaymakamımız Sayın Muhammed Emin TUTAL, Sayın Belediye Başkanımız İbrahim SERTBAŞ, Vakıflar Bölge Müdürü Sayın Hasan Hüseyin Coşar, İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR, diğer protokol üyeleri ve diğer davetliler katıldılar.
2018 yılında inşaatı başlayan camimiz 2020 yılı Ekim aylarında tamamlanmıştır. İki kat ve sermafil katından oluşan camimiz 1500 cemaat kapasitesine sahiptir. Geniş avlusunda çam ağaçları bulunan camimiz ahşap işçiliği ile zarif bir görünüm kazanmıştır. Yapımında başta Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü olmak üzere dernek yönetimine ve emegı geçen hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Gölhisarımız için hayırlı olsun.