03.07.2021

HACI SALİH ÖZKAN HAFIZLIK KIZ KURAN KURSU AÇILDI

İlçemizde Hacı Salih Özkan Hafızlık Kız Kur’an Kursumuz Ak Parti Genel Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ ve değerli eşi Sevgi KURTULMUŞ hanımefendi, Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, Sayın Valimiz Ali ARSLANTAŞ, Burdur İl Müftümüz Enver TÜRKMEN, Kaymakamımız Sayın Muhammed Emin TUTAL Sayın Belediye Başkanımız İbrahim SERTBAŞ, İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR, diğer protokol üyeleri, kuran kursumuzun yapılmasına vesile olan ve kursa ismi verilen Hacı Salih Özkan’ın kardeşleri Ali ÖZKAN ve Osman ÖZKAN, Din görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve diğer davetliler katıldılar.
Kuran kursumuzda 100 öğrenci kapasitesi, 50 yatak kapasitesi, 6 derslik, sosyal faliyet odası, spor odası, Mescid ve yemekhane bulunmaktadır.
Bahçe alanı 3500m2 olup, 650 m2 üzerine bina inşa edilmiştir. Bodrum katla birlikte 4 kattan oluşmaktadır.
Çoğunluğu hayırseverlerimizin desteği ile yapılmış olan Kuran Kursumuz'a maddi manevi destek veren değerli halkımıza ve kurum olarak desteklerini esirgemeyen Burdur Valiliğine, Kaymakamlığımıza, Gölhisar Belediyesi ve ekiplerine, Yusufça Belediyesi ve ekiplerine teşekkür ederiz. İnşaat sürecini beraber yürüttüğümüz Kuran Kurslarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin ERBİL ve diğer dernek üyelerine ve müftülük personelimize ayrıca teşekkür ederiz. Öğrencilerimize eğitimlerinde başarılar dileriz. Gölhisarımız içi

n hayırlı olsun.