29.03.2021

İL MÜFTÜMÜZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İl Müftümüz Enver TÜRKMEN İlçemiz Merkez cami alt katında yapılması planlanan Gençlik Merkezi konusunda yerinde incelemeler yaptı. Gençlik merkezi için mekanın oldukça uygun olduğunu ifade etti.
İl Müftümüz Enver TÜRKMEN daha sonra ilçemizde hayırseverlerimizin katkısı ile İlçe Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Gölhisar Şubesi ve Gölhisar Kız ve Erkek Kuran Kurslarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından tarafından yaptırılan ve Haziran ayından itibaren eğitime açılacak olan Hacı Salih ÖZKAN Hafızlık Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Böyle güzel bir eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kısa sürede ihtiyaçların tamamlanması kuran kursunun öğrencilerle dolmasını dileyerek ilçemizden ayrıldı. Ziyaretleri sebebi ile il Müftümüz Enver TÜRKMEN hocamıza teşekkür ederiz.