04.10.2023

Mevlid-i Nebi Konferansı

Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK hocamızın teşrifleri ile 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Çavdır Anadolu Lisesi Salonunda konferans düzenlendi.
Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİk hocamızın konuşmacı olarak katıldığı programa Çavdır Kaymakamı Sayın Mustafa GÖVERCİN,Çavdır İlçe Müftüsü Musa HANCIOĞLU ,Çavdır Belediye Başkanı Süleyman kayacan,Kurum amirleri ile görev yapan din görevlileri, ögrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Diyanet işleri Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisinin ardından Çavdır İlçe Müftüsü Musa HANCIOĞLU'nun selamlama konuşması ve Burdur İl Müftümüz Ali Hayri ÇELİK hocamızın verdiği konferansla devam etti.
Programa katılan ilçe Kaymakamımız Mustafa GÖVERCİN de Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle görevlilerimizin ve Diyanet camiamızın haftasını tebrik etti.
Konuşmacı olarak katılan Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK hocamıza ve "peygamberimiz iman ve istikamet"konulu Kompozisyon ve Mektup yarışmasına katılan öğrencilerimize hediye takdimi ile program sonlandı.
Programdan sonra Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK İlçe müftülüğümüzü ziyaret ederek, ilçemizde yürütülen hizmetler hakkında ilçe Müftümüz Musa HANCIOĞLU Hocamızdan bilgiler aldı.
Bu nazik ziyaretleri ve konferans programı için ilçemizi teşriflerinden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.