Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Çavdır İlçe Müftülüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında yarışma düzenlendi.
Detay

Çavdır İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Çedes projesi kapsamında Çavdır Anadolu Lisesi öğrencileriyle Eski Merkez Camiinde buluştu. Programa İlçe Müftüsü Musa HANCIOĞLU ve öğrenciler katıldı.
Detay

Çavdır İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ortaokul öğrencileriyle Hilal Caminde buluştu.
Detay

Filistinli kardeşlerimiz için TDV Çavdır Şubesi tarafından Merkez Pazaryeri Çarşı Caminde Hayır Çarşısı kuruldu. Elde edilen gelir Filistinli kardeşlerimiz için gönderildi.
Detay

Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK hocamızın teşrifleri ile 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Çavdır Anadolu Lisesi Salonunda konferans düzenlendi.