07.10.2023

Altınyayla İlçe Müftülüğü olarak düzenlediğimiz Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programının son etkinliği.

Müftülüğümüzün düzenlediği Peygamber Efendimizi Anma Programında Altınyayla halkı hep bir aradaydı.
İl Müftümüz Ali Hayri ÇELİK hocamızın imamlığında Altınyayla halkı olarak sahanın bir tarafında erkekler diğer tarafında hanımlar olmak üzere cuma namazı eda edildi.
Hafızlık öğrencilerimiz tarafından Kur'an ve ilahiler okundu.
Hayır kapısı sloganı ile kurduğumuz stantta ikramlar dağıtıldı.
Programda bizi yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa TOKEL Bey'e, Belediye Başkanı Ahmet SERTTAŞ Bey'e, konuşmacı olarak gelen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Necati AYKON hocamıza, bizi kırmayarak davetimize icabet eden İl Müftümüz Ali Hayri ÇELİK hocamıza, Yeşilova İlçe Müftümüz Yusuf TÜRK hocamıza, Meclis Üyelerimize, Siyasi Parti Temsilcilerimize, bizi yalnız bırakmayan Kurum Amirlerimize, Muhtarlarımıza, emeği geçen Din Görevlisi arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve Altınyayla'nın kıymetli halkına teşekkür ederiz.