30.11.2018

2018 Mevlid-i Nebi Haftası(17-25 kasım)

Altınyayla İlçe Müftülüğü tarafından ''Mevlid-i Nebi Haftası'' Çeşitli Proğramlarla kutlandı. İlçe Belediye konferans salonunda MAKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Necati AYKON tarafından ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu bir Konferans verildi. Proğrama, İlçe Belediye Başkanı Ahmet SERTTAŞ, İlçe  Jandarma Komutanı Halil TAŞKIN, İlçe Müftüsü Mustafa KIZMAZ ve  Daire Amirleri, İlçe vaizi, Kur'an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın ardından İlçemiz İbişefendi Yatılı Erkek Kur'an Kursu Öğreticisi Şahin KILINÇ'ın Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan  Proğram, DİB Tarafından hazırlanan 2018 Yılı ''Mevlid-i NebiHaftası'' sinevizyonu izlendikten sonra, İlçe Müftüsü Mustafa KIZMAZ'ın açılış Konuşmasıyla devam etti. Ardından İlçe Vaizi Muhammer GÖKMEN tarafından Tasavvuf Musikisi Konseri icra edildi.Proğram Hediye çekilişi ve İlçe Müftüsü Mustafa KIZMAZ tarafından yapılan dua ile sona erdi.