14.12.2016

KURAN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALIMI

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde münhal bulunan Kur’an Kursları için yarışma sınavı ile ek ders karşılığında görevlendirilmek üzere Geçici (fahri) Bayan Kur’an Kursu öğreticisi alınacaktır.

Bu nedenle; geçici öğretici olarak görev almak için sınava katılmak isteyenlerin;

1-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 18-9/c maddesi uyarınca aranan şartları taşıyor olmak.

2- 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri olanlar başvuru yapabileceklerdir.

3-Yapılacak mülakat sınav sonuçları Müftülüğümüz burdur.diyanet.gov.tr/altinyayla web sitesinden ilan edilecektir.

İsteklilerin en geç 13/12/2016 mesai bitimine kadar İlçe Müftülüğüne şahsen müracaat etmeleri, müracaat sırasında diploma, 2014 yılı KPSS ve 2014 yılı KPSS (DHBT) sonuç belgesi, varsa Hafızlık Belgesi ibraz etmeleri, Yarışma sınavına gireceklerin 14/12/2016 Çarşamba günü saat 09:00’da İlçemiz Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.