12.08.2022

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ ETKİNLİKTE BULUŞTU

Ağlasun İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursu Etkinlikleri kapsamında Öğrencilere yönelik motivasyonu ve birlikteliği pekiştirmek amacıyla Yaz Kur'an Kursları şenliği yapıldı. Öğrenciler bir araya gelerek top oynama, ip atlama, çuval yarışı ve doğa yürüyüş gibi aktivitelere katıldı. İlçemiz Merkez ve Köylerinde eğitim gören 300 Yaz Kur’an Kursu öğrencimiz hep birlikte eğlendiler. Yapılan ikramlarla sona eren etkinliğe Her anlamda destek çıkan hayırseverlerimize, Ağlasun Kaymakamlığımıza, Ağlasun Belediyemize, İlçe Spor Müdürlüğümüze, üstün gayret gösteren Din Görevlilerimize, etkinliğimize teveccüh gösteren öğrencilerimize ve ailelerine, ziyaretleri ile öğrencilerimize mutlu eden İl Müftümüz Sn. Dr. Enver Türkmen Hocamıza ve İl Müftü Yardımcımız Sayın Yüksel Güzel Hocamıza teşekkür ederiz.