28.03.2019

Lise Öğrencileri Arası Şiir Yarışması

İlçe Müftülüğümüzce,Lise Öğrencileri Arasında Milli Şairimiz M. Akif ERSOY'un"Çanakkale Şehitlerine" isimli Şiirini Güzel okuma yarışması Düzenlendi.Belediye konferans salonunda yapılan yarışmaya İlçe milli Eğitim müdürü,ME şube Müdürü,Şehit Kadir Eraslan ÇPL Müdürü,İlçemiz Ziraat Bankası Müdürü,Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Yarışmaya İlçemiz Şehit Kadir ERASLAN Lisesi öğrencilerinden 11 öğrenci katıldı.Öğrenciler,İlçe Müftüsü Mustafa KIZMAZ'ın başkanlığındaki değerlendirme komisyonu ve salondaki davetliler karşısında, Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un ''Çanakkale Şehitlerine'' isimli Şiirini okudular.Değerlendirme komisyonu tarafından yapılan hassas değerlendirme neticesinde,En iyi performans sağlayan  İlçemiz Şehit Kadir ERASLAN Lisesi 12.sınıf öğrencilerinden Zahide ŞİMŞEK, birinci oldu.İlçe Müftülüğü tafrafından dereceye girenlerden birinciye çeyrek Altın, ikinciye 150 tl, üçüncüye de 100 tl para ödülü, yarışmaya katılan diğer öğrencilerede Kur'an-ı Kerim takdim edilmesiyle Program sona erdi.