04.10.2018

Vali Hasan Şıldak’a “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülük heyeti tarafından Vali Hasan Şıldak’a ziyaret gerçekleştirildi.

Heyette İl Müftüsü Hıdır Bayrak’a İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel, İl Vaizi Hatice Betül Gök, Kameriye Camii İmam Hatibi Cemil Çiçek ve Kur’an Kursu Öğreticisi Halise Çelebi eşlik etti.

Ziyarette İl Müftüsü Bayrak, her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında ilimiz genelinde bu yıl yapılacak programlarla ilgili Vali Hasan Şıldak’a bilgi verdi. Bayrak, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl farklı bir tema ile kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl ‘Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ temasıyla kutlanacağını belirterek Vali Hasan Şıldak’ı yapılacak programlara davet etti.

Heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Hasan Şıldak, bu vesileyle bütün din görevlilerinin haftalarını tebrik ettiğini ifade etti.